Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Club de Deportes Vallenar
Ascenso442 Tactiek =Law=
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu geeft de bal voor. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó geeft de bal voor. Lorsen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Raith geeft een hoge lob. Roverano kopt de bal weg. Klungelig pakt Puda de bal. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Ilabaca speelt de bal door. Kraljević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raith is nu in balbezit. Raith geeft de bal voor. Moldovan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chiper passt de bal zonder na te denken. Kubas is nu in balbezit. Kubas passt de bal zonder na te denken. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Malawski bokst de bal weg.

39e minuut.
Chiper met een sublieme pass. Kőfaragó probeert naar een medespeler te passen. Kubas met een sublieme pass. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis geeft de bal voor. Malawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lorsen is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Lorsen rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Club de Deportes Vallenar 1:0

40e minuut.
Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis passt de bal in één keer door. Kőfaragó met een sublieme pass. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Azat passt de bal in één keer door. Raith heeft problemen om de bal te vangen. Raith geeft een hoge lob. Moldovan rent richting de bal. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Zorrilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roverano is nu in balbezit. Roverano geeft een hoge lob. Moldovan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 51%, Club de Deportes Vallenar 49%.
Gex - Club de Deportes Vallenar 1:0

46e minuut.
Lorsen is nu in balbezit. Lorsen passt de bal zonder na te denken. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel. Malawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Raith met een snelle inworp. Kraljević geeft een lange en hoge pass. Zancu rent richting de bal. Roverano verovert de bal door een tackle van achteren. Roverano haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Azat passt de bal met de wreef. Raith bereikt de bal nog maar net als eerste. Raith probeert naar een medespeler te passen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kubas speelt de bal door. Kőfaragó is nu in balbezit. Kőfaragó met een sublieme pass. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vitorino de Almeida heeft problemen om de bal te vangen. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó passt de bal met de wreef. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap. Malawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kőfaragó geeft een hoge lob. Šariský verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen rent richting de bal. Lorsen geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Logiudice bereikt de bal nog maar net als eerste. Logiudice geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kőfaragó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubas geeft een lange en hoge pass. Malawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Logiudice onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kubas met de inworp. Kőfaragó geeft een hoge lob. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel. Ilabaca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Club de Deportes Vallenar 2:0

75e minuut.
Raith is nu in balbezit. Raith geeft een hoge lob. Daar is Puda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldovan rent richting de bal. Moldovan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 47%, Club de Deportes Vallenar 53%.
Gex - Club de Deportes Vallenar 2:0