Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Osorno Atlético
MickeyMouseC Tactiek 4-3-1-2 W
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.5 gemiddelde waardering 62.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Llorente is nu in balbezit. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Gane heeft problemen om de bal te vangen. Gane geeft een lange en hoge pass. Barriga krijgt zijn hoofd ertegen. Mulligan bokst de bal weg. Glatz is nu in balbezit. Glatz geeft de bal voor. Inworp. Garros met de inworp. Martinchev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Příhoda komt het veld opgelopen. Caravantes komt het veld opgelopen. Sznajder komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Příhoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Příhoda passt de bal met de wreef. Gane rent richting de bal. Gane geeft een hoge lob. Caravantes maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulligan bokst de bal weg.

20e minuut.
Orlich kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Stănescu de bal onder controle te krijgen. Sznajder speelt de bal door. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Příhoda rent richting de bal. Příhoda passt de bal met de wreef. Gane rent richting de bal. Gane geeft de bal voor. Caravantes krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Orlich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huczała komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Drigs is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nicolae neemt de hoekschop. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. Piquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Gane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gane passt de bal in één keer door. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes draait met de bal, schiet en ... Mulligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Osorno Atlético 0:1

31e minuut.
Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz rent richting de bal. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga schiet op doel. Mulligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Osorno Atlético 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 56%, Osorno Atlético 44%.
Khalil Gibran - Osorno Atlético 0:2

46e minuut.
Mantar komt het veld opgelopen.

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gane met de inworp. Příhoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Příhoda geeft de bal voor. Barriga maakt een snoekduik en kopt de bal. Mulligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Piquet probeert naar een medespeler te passen. Miloš rent richting de bal. Gane verovert de bal door een tackle van achteren. Gane geeft de bal voor. Caravantes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Příhoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Příhoda passt de bal met de wreef. Gane geeft een lange en hoge pass. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Příhoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Příhoda passt de bal in één keer door. Daar is Gane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gane geeft de bal voor. Barriga krijgt zijn hoofd ertegen. Mulligan bokst de bal weg.

63e minuut.
Gayoso geeft een lange en hoge pass. Gane kopt de bal weg. Klungelig pakt Glatz de bal. Caravantes verovert de bal door een tackle van achteren. Caravantes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Gane geeft een hoge lob. Caravantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Glatz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caravantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caravantes neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Nicolae rent richting de bal. Nicolae passt de bal zonder na te denken. Denkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs verovert de bal door een tackle van achteren. Drigs draait met de bal, schiet en ... Piquet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Gayoso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Osorno Atlético 1:2

81e minuut.
Miloš onderschept slim de pass. Daar is Gane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gane passt de bal met de wreef. Caravantes is nu in balbezit. Caravantes schiet op doel. Mulligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Mulligan met een sublieme pass. Nicolae speelt de bal door. Denkiewicz is nu in balbezit. Mirabal verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Příhoda de bal. Příhoda speelt de bal door. Gane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gane geeft de bal voor. Barriga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 63%, Osorno Atlético 37%.
Khalil Gibran - Osorno Atlético 1:2