Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesus es el Señor FC Patocity GB
ataque arriba Tactiek :D
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
55.6 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Ahilie geeft een lange en hoge pass. Campos kopt de bal weg. Daar is Paşcalău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kramny rent richting de bal. Kramny schiet op doel. Agüero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tupper is nu in balbezit. Tupper passt de bal met de wreef. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Patocity GB 0:1

12e minuut.
Guiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper verovert de bal door een tackle van achteren. Tupper passt de bal in één keer door. Marín Robles is nu in balbezit. Marín Robles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Fernández Juan geeft een hoge lob. Daar is McInally, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahilie verovert de bal door een tackle van achteren. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kramny is nu in balbezit. Kramny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marín Robles onderschept slim de pass. Tupper rent richting de bal. Tupper probeert naar een medespeler te passen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tupper speelt de bal door. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Isidorović maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Isidorović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Czédli met de inworp. Guiot is nu in balbezit. Tupper begaat een overtreding. Tupper krijgt een gele kaart. Guiot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czédli met een snel genomen vrije trap. Daar is Asilsu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău passt de bal met de wreef. Marín Robles rent richting de bal. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kramny is nu in balbezit. Paal!

39e minuut.
Zjawin verovert de bal door een tackle van achteren. Zjawin geeft de bal voor. Kramny kopt de bal weg. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Paul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiot schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guiot krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tupper met een sublieme pass. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme rent richting de bal. Kramny verovert de bal door een tackle van achteren. Kramny geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 58%, Patocity GB 42%.
Jesus es el Señor FC - Patocity GB 0:1

47e minuut.
Czédli is nu in balbezit. Tupper verovert de bal door een tackle van achteren. Tupper passt de bal zonder na te denken. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Tupper bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper speelt de bal door. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie schiet op doel. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Patocity GB 0:2

55e minuut.
Inworp. Czédli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guiot met een sublieme pass. Riquelme heeft problemen om de bal te vangen. Riquelme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Czédli heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Juan geeft de bal voor. Ahilie rent richting de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Guiot speelt de bal door. Czédli is nu in balbezit. Czédli passt de bal met de wreef. Clerc is nu in balbezit. Clerc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Tupper kopt de bal weg. Ahilie is nu in balbezit. Marín Robles is nu in balbezit. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. McInally verovert de bal door een tackle van achteren. Tupper verovert de bal door een tackle van achteren. Tupper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fernández Juan is nu in balbezit. Fernández Juan geeft een hoge lob. McInally rent richting de bal. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Patocity GB 0:3

82e minuut.
Paul geeft een hoge lob. Zjawin is nu in balbezit. Zjawin geeft een lange en hoge pass. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramny schiet op doel. Agüero bokst de bal weg.

83e minuut.
Czédli probeert naar een medespeler te passen. Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles passt de bal in één keer door. Kramny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Patocity GB 0:4

88e minuut.
Buitenspel voor Ferdinand. Goede buitenspelval van de verdediging. Guevara maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - Patocity GB 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 57%, Patocity GB 43%.
Jesus es el Señor FC - Patocity GB 0:5