Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gex Los Macanas Fc
Ascenso442 Tactiek Baxcalibur
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Todoraşco bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoraşco geeft de bal voor. Judek maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorrilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Los Macanas Fc 0:1

11e minuut.
Molineros met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitorino de Almeida. Vitorino de Almeida krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Todoraşco is nu in balbezit. Todoraşco passt de bal met de wreef. Blanco is nu in balbezit. Blanco draait met de bal, schiet en ... Zorrilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Los Macanas Fc 0:2

22e minuut.
Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Los Macanas Fc 0:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romo met een snelle inworp. Kőfaragó rent richting de bal. Kőfaragó geeft de bal voor. Sidea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 43%, Los Macanas Fc 57%.
Gex - Los Macanas Fc 0:3

68e minuut.
Romo verovert de bal door een tackle van achteren. Romo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dogas de bal. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Los Macanas Fc 1:3

74e minuut.
Todoraşco rent richting de bal. Todoraşco passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Zorrilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Los Macanas Fc 1:4

83e minuut.
Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Todoraşco begaat een overtreding. Chalvatzis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kőfaragó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chalvatzis krijgt zijn hoofd ertegen. Sidea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Los Macanas Fc 2:4

88e minuut.
Molineros met de inworp. Chiper rent richting de bal. Judek begaat een overtreding. Judek krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Vitorino de Almeida passt de bal in één keer door. Edenharter probeert naar een medespeler te passen. Kőfaragó met een sublieme pass. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis schiet op doel. Sidea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gex - Los Macanas Fc 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gex 39%, Los Macanas Fc 61%.
Gex - Los Macanas Fc 3:4