Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Araña Maquina Avalancha Original Albo&Negro F.C
Gatita Polaca 10 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
19 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 57
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Befi controleert de bal met de borst. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pyrzanowski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Simonetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Covarrubias zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Skirło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altazar is nu in balbezit. Altazar schiet op doel. Guastalvino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Albo&Negro F.C 0:1

4e minuut.
Łuczywek rent richting de bal. Simonetti rent richting de bal. Łuczywek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Łuczywek krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hermosilla is nu in balbezit. Ouadah onderschept slim de pass. Ouadah probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bercovich de bal. Bercovich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Campos rent richting de bal. Terlecki is nu in balbezit. Terlecki passt de bal zonder na te denken. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wielopolski met een sublieme pass. Łuczywek is nu in balbezit. Zenteno is nu in balbezit. Łuczywek onderschept slim de pass. Łuczywek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Vallejos geeft de bal voor. Ouadah heeft problemen om de bal te vangen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wielopolski kopt de bal weg. Dombek is nu in balbezit. Dombek passt de bal in één keer door. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dombek geeft de bal voor. Bercovich kopt de bal weg. Guaita is nu in balbezit. Łuczywek verovert de bal door een tackle van achteren. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pyrzanowski kopt de bal weg. Dombek is nu in balbezit. Dombek passt de bal met de wreef. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Araña Maquina Avalancha Original - Albo&Negro F.C 1:1

28e minuut.
Campos met de inworp. Pyrzanowski geeft een hoge lob. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich schiet op doel. Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Albo&Negro F.C 2:1

34e minuut.
Bercovich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campos. Bercovich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Terlecki met een snel genomen vrije trap. Bercovich kopt de bal weg. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek schiet op doel. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Łuczywek passt de bal zonder na te denken. Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek is nu in balbezit. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Vallejos rent richting de bal. Vallejos passt de bal zonder na te denken. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti draait met de bal, schiet en ... Guastalvino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araña Maquina Avalancha Original 44%, Albo&Negro F.C 56%.
Araña Maquina Avalancha Original - Albo&Negro F.C 2:1

46e minuut.
Kuroś komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Pyrzanowski met een sublieme pass. Dombek is nu in balbezit. Dombek met een sublieme pass. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek haalt uit met een fantastische trap. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal in één keer door. Neruda heeft problemen om de bal te vangen. Bercovich rent richting de bal. Bercovich draait met de bal, schiet en ... Cerda bokst de bal weg. Guaita probeert naar een medespeler te passen. Łuczywek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczywek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Araña Maquina Avalancha Original - Albo&Negro F.C 3:1

83e minuut.
Neruda is nu in balbezit. Kuroś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuroś geeft een hoge lob. Łuczywek rent richting de bal. Łuczywek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altazar kopt de bal weg. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Befi begaat een overtreding. Befi krijgt een gele kaart. Simonetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yenice komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araña Maquina Avalancha Original 53%, Albo&Negro F.C 47%.
Araña Maquina Avalancha Original - Albo&Negro F.C 3:1