Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esparta SGLC
INDOMABLE Tactiek 442a
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 46.3
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Orrego met de inworp. Valle controleert de bal met de borst. Veimann rent richting de bal. Valle onderschept slim de pass. Valle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - SGLC 0:1

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umaña zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Veimann speelt de bal door. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esparta - SGLC 1:1

41e minuut.
López Blanco geeft de bal voor. Bertin rent richting de bal. Benthuys onderschept slim de pass. Benthuys schiet op doel. Cuello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lavanderos verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umaña met de inworp. Veimann is nu in balbezit. Veimann passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 46%, SGLC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esparta - SGLC 1:1

46e minuut.
Prats komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Umaña onderschept slim de pass. Umaña met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Prats trapt de bal weg. Argel kopt de bal weg. Vera is nu in balbezit. Vera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - SGLC 1:2

60e minuut.
Prihatin geeft een lange en hoge pass. Umaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanderos geeft een lange en hoge pass. Vera kopt de bal weg. Arrau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
López Blanco geeft een lange en hoge pass. Orrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidenreiter rent richting de bal. Orrego verovert de bal door een tackle van achteren. Orrego geeft een hoge lob. Paal! Arrau bokst de bal weg. Benthuys met een sublieme pass. Umaña is nu in balbezit. Orrego begaat een overtreding. Orrego krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Veimann passt de bal zonder na te denken. Umaña geeft een hoge lob. Väärälehto rent richting de bal. Väärälehto haalt uit met een fantastische trap. Prats werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Esparta - SGLC 2:2

73e minuut.
Prats trapt de bal weg van het doel. Veimann controleert de bal met de borst. Orrego probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Argel de bal. Argel schiet op doel. Arrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Feć speelt de bal door. Argel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saviola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Väärälehto de bal. Väärälehto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 48%, SGLC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esparta - SGLC 2:2