Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patocity GB Khalil Gibran
:D Tactiek BancoEstado
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
56.1 gemiddelde waardering 65.1
solid Schieten outstanding
solid Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu met een sublieme pass. Nicolae met een sublieme pass. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal schiet op doel. bin Ahmad Rosdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nicolae geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 0:1

4e minuut.
Concha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirabal de bal. Asilsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirabal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Soare geeft een hoge lob. Nicolae kopt de bal weg. Sołtysik heeft problemen om de bal te vangen. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. bin Ahmad Rosdi bokst de bal weg. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Drigs rent richting de bal. Drigs draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Concha passt de bal zonder na te denken. Nicolae rent richting de bal. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Concha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soare speelt de bal door. Mirabal rent richting de bal. Mirabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 0:2

15e minuut.
Tupper is nu in balbezit. Tupper speelt de bal door. Daar is Ahilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahilie schiet op doel. Mulligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:2

15e minuut.
Tupper raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marín Robles komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Hurduc onderschept slim de pass. Hurduc geeft een lange en hoge pass. Delay speelt de bal door. Klungelig pakt Ahilie de bal. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Ahilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stănescu geeft een hoge lob. Asilsu heeft problemen om de bal te vangen. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Stănescu kopt de bal weg. Daar is Soare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soare passt de bal zonder na te denken. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi bokst de bal weg. Klungelig pakt Asilsu de bal. Mirabal rent richting de bal. Mirabal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Nicolae rent richting de bal. Nicolae passt de bal met de wreef. Soare speelt de bal door. Drigs rent richting de bal. Drigs schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Drigs passt de bal in één keer door. Asilsu is nu in balbezit. Mirabal onderschept slim de pass. Mirabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:3

35e minuut.
Stănescu passt de bal met de wreef. Soare is nu in balbezit. Soare passt de bal met de wreef. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mirabal speelt de bal door. Drigs rent richting de bal. Asilsu rent richting de bal. Drigs verovert de bal door een tackle van achteren. Drigs haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi bokst de bal weg.

42e minuut.
Nicolae rent richting de bal. Nicolae speelt de bal door. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel. bin Ahmad Rosdi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirabal is nu in balbezit. Mirabal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 54%, Khalil Gibran 46%.
Patocity GB - Khalil Gibran 1:4

46e minuut.
Mantar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Abdullayev probeert de bal met de borst te controleren. Abdullayev geeft de bal voor. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:5

53e minuut.
Mantar is nu in balbezit. Mantar passt de bal met de wreef. Zjawin rent richting de bal. Mirabal verovert de bal door een tackle van achteren. Mirabal schiet op doel. bin Ahmad Rosdi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Aranalde rent richting de bal. Huczała onderschept slim de pass. Huczała geeft de bal voor. Drigs is nu in balbezit. Drigs geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Glatz neemt vlug de vrije trap. Nicolae bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. bin Ahmad Rosdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:6

63e minuut.
Miloš geeft een hoge lob. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nicolae neemt de hoekschop. Drigs maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:7

65e minuut.
Glatz verovert de bal door een tackle van achteren. Glatz geeft een lange en hoge pass. Daar is Zjawin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabal schiet op doel. bin Ahmad Rosdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:8

69e minuut.
Glatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranalde verovert de bal door een tackle van achteren. Aranalde passt de bal met de wreef. Ahilie rent richting de bal. Ahilie haalt uit met een fantastische trap. Mulligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Guevara rent richting de bal. Nicolae onderschept slim de pass. Nicolae geeft een hoge lob. Drigs probeert de bal met de borst te controleren. Drigs draait met de bal, schiet en ... bin Ahmad Rosdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Mantar passt de bal zonder na te denken. Soare heeft problemen om de bal te vangen. Soare passt de bal zonder na te denken. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. bin Ahmad Rosdi bokst de bal weg. Mirabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Patocity GB - Khalil Gibran 1:9

78e minuut.
Mirabal controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kramny komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patocity GB 55%, Khalil Gibran 45%.
Patocity GB - Khalil Gibran 1:9