Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc Club de Deportes Vallenar
Baxcalibur Tactiek =Law=
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 55.8
formidable Schieten adequate
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


6e minuut.
Judek rent richting de bal. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco begaat een overtreding. Blanco krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Molineros met een sublieme pass. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandris bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ilabaca geeft een lange en hoge pass. Raith is nu in balbezit. Raith probeert naar een medespeler te passen. Azat geeft de bal voor. Lesana springt en kopt de bal. Sidea bokst de bal weg.

34e minuut.
Roverano geeft de bal voor. Lesana probeert de bal met de borst te controleren. Şərifzadə met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Malawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Molineros met een snelle inworp. Judek is nu in balbezit. Judek geeft een hoge lob. Todoraşco is nu in balbezit. Todoraşco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Roverano rent richting de bal. Roverano geeft een lange en hoge pass. Raith probeert de bal aan de voet te houden. Lesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesana schiet op doel. Sidea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 49%, Club de Deportes Vallenar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Macanas Fc - Club de Deportes Vallenar 0:0

46e minuut.
Teterko passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Kraljević de bal onder controle te krijgen. Raith is nu in balbezit. Raith geeft een lange en hoge pass. Lesana krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Todoraşco rent richting de bal. Todoraşco passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Malawski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Club de Deportes Vallenar 1:0

52e minuut.
Provalić geeft de bal voor. Blanco kopt de bal weg. Kraljević kan de bal niet met de borst controleren. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. Malawski bokst de bal weg.

56e minuut.
Roverano met een sublieme pass. Lesana bereikt de bal nog maar net als eerste. Azat speelt de bal door. Raith rent richting de bal. Raith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Macanas Fc - Club de Deportes Vallenar 1:1

62e minuut.
Molineros passt de bal zonder na te denken. Blanco rent richting de bal. Kandris maakt een afschuwelijke overtreding. Blanco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Blanco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Roverano geeft een lange en hoge pass. Cimbru kopt de bal weg. Raith rent richting de bal. Raith geeft de bal voor. Lesana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kraljević passt de bal zonder na te denken. Raith rent richting de bal. Raith geeft een hoge lob. Roverano bereikt de bal nog maar net als eerste. Roverano draait met de bal, schiet en ... Sidea bokst de bal weg.

82e minuut.
Kraljević geeft de bal voor. Cimbru kopt de bal weg. Todoraşco met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Malawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Logiudice verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Todoraşco neemt de hoekschop. Judek springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Molineros speelt de bal door. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Provalić geeft de bal voor. Judek rent richting de bal. Logiudice begaat een overtreding. Logiudice krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 56%, Club de Deportes Vallenar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Macanas Fc - Club de Deportes Vallenar 1:1