Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Albo&Negro F.C Esparta
4-3-3 Tactiek INDOMABLE
54% Balbezit 46%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 49.5
outstanding Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


14e minuut.
Altazar passt de bal in één keer door. Campos probeert naar een medespeler te passen. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti geeft de bal voor. Bătrânu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla speelt de bal door. Altazar rent richting de bal. Altazar draait met de bal, schiet en ... Arrau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neruda met een snelle inworp. Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simonetti rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 2:0

24e minuut.
Prihatin probeert naar een medespeler te passen. Guaita geeft een hoge lob. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft de bal voor. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Feć is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arzola. Feć raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruminkiewicz met een snel genomen vrije trap. Guaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys onderschept slim de pass. Benthuys haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Altazar passt de bal in één keer door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu begaat een overtreding. Bătrânu krijgt een gele kaart. Hermosilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Vallejos met een snel genomen vrije trap. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 37%, Esparta 63%.
Albo&Negro F.C - Esparta 3:0

47e minuut.
Feć passt de bal met de wreef. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een lange en hoge pass. Simonetti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Altazar probeert naar een medespeler te passen. Campos rent richting de bal. Campos geeft een hoge lob. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 4:0

57e minuut.
Vallejos speelt de bal door. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal in één keer door. Altazar rent richting de bal. Altazar schiet op doel. Arrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simonetti geeft de bal voor. Hermosilla krijgt zijn hoofd ertegen. Arrau werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Buitenspel voor Benthuys. Goede buitenspelval van de verdediging. Vallejos neemt vlug de vrije trap. Hermosilla kopt de bal weg. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti draait met de bal, schiet en ... Arrau bokst de bal weg. Altazar rent richting de bal. Altazar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 5:0

67e minuut.
Neruda onderschept slim de pass. Neruda geeft een hoge lob. Altazar kopt de bal weg. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel. Arrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. López Blanco met een sublieme pass. Daar is Altazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 6:0

69e minuut.
Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla passt de bal met de wreef. Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Campos geeft een lange en hoge pass. Simonetti springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vallejos met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal zonder na te denken. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Guaita geeft een lange en hoge pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos met een sublieme pass. Klungelig pakt Altazar de bal. Altazar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arrau trapt de bal weg. Simonetti kopt de bal weg. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel. Arrau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 7:0

77e minuut.
Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz begaat een overtreding. Simonetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vallejos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Campos probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel. Arrau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arrau speelt de bal door. Guaita kopt de bal weg. Simonetti rent richting de bal. Simonetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Guaita bereikt de bal nog maar net als eerste. Väärälehto verovert de bal door een tackle van achteren. Väärälehto met een sublieme pass. Benthuys bereikt de bal nog maar net als eerste. Benthuys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Campos met een snelle inworp. Altazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Altazar geeft de bal voor. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Albo&Negro F.C - Esparta 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Albo&Negro F.C 16%, Esparta 84%.
Albo&Negro F.C - Esparta 8:0