Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Macanas Fc Patocity GB
Baxcalibur Tactiek :D
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.3 gemiddelde waardering 55.2
very good Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Ahilie is nu in balbezit. Aranalde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gehér. Gehér krijgt een gele kaart. Aranalde raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marín Robles neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aranalde rent richting de bal. Aranalde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 0:1

5e minuut.
Guevara geeft een lange en hoge pass. Delay rent richting de bal. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Delay is nu in balbezit. Delay haalt uit met een fantastische trap. Sidea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Aranalde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie schiet op doel. Sidea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 0:2

15e minuut.
Delay speelt de bal door. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie onderschept slim de pass. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 0:3

19e minuut.
Provalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranalde onderschept slim de pass. Aranalde geeft een lange en hoge pass. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 0:4

22e minuut.
Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Hurduc verovert de bal door een tackle van achteren. Judek rent richting de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 1:4

24e minuut.
Gehér is nu in balbezit. Marín Robles is nu in balbezit. Cimbru is nu in balbezit. Aranalde verovert de bal door een tackle van achteren. Aranalde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Judek kopt de bal weg. Guevara heeft problemen om de bal te vangen. Molineros bereikt de bal nog maar net als eerste. Molineros haalt uit met een fantastische trap. bin Ahmad Rosdi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 2:4

36e minuut.
Sołtysik verovert de bal door een tackle van achteren. Sołtysik geeft een hoge lob. Cimbru probeert de bal met de borst te controleren. Ahilie is nu in balbezit. Ahilie schiet op doel. Sidea bokst de bal weg.

40e minuut.
Provalić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met een snelle inworp. Aranalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranalde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 65%, Patocity GB 35%.
Los Macanas Fc - Patocity GB 2:4

56e minuut.
Marín Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín Robles speelt de bal door. Ahilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahilie draait met de bal, schiet en ... Sidea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 2:5

62e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Marín Robles probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cimbru de bal. Aranalde is nu in balbezit. Aranalde schiet op doel. Sidea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 2:6

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Todoraşco de bal onder controle te krijgen. Delay rent richting de bal. Delay passt de bal met de wreef. Daar is Gehér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín Robles geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Inworp. Kramny komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Provalić geeft een lange en hoge pass. Asilsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Macanas Fc - Patocity GB 3:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Macanas Fc 60%, Patocity GB 40%.
Los Macanas Fc - Patocity GB 3:6