Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khalil Gibran Albo&Negro F.C
KungFuPanda Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 1
61.3 gemiddelde waardering 57.4
uitmuntend Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Huczała speelt de bal door. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri geeft een hoge lob. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Barbieri onderschept slim de pass. Barbieri passt de bal zonder na te denken. Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 1:0

14e minuut.
Ganusauskas passt de bal met de wreef. Sysio met een sublieme pass. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu geeft een hoge lob. Drigs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hermosilla verovert de bal door een tackle van achteren. Huczała is nu in balbezit. Huczała geeft een hoge lob. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mantar rent richting de bal. Mantar geeft de bal voor. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 2:0

27e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Barbieri controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Altazar. Barbieri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sysio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guaita schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guaita krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Barbieri met een sublieme pass. Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysio passt de bal in één keer door. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 3:0

37e minuut.
Barbieri rent richting de bal. Barbieri met een sublieme pass. Drigs rent richting de bal. Drigs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mantar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantar passt de bal zonder na te denken. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ... Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 4:0

42e minuut.
Ganusauskas speelt de bal door. Stănescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guaita. Guaita krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Stănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sysio zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drigs krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 47%, Albo&Negro F.C 53%.
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 4:0

46e minuut.
Kiepura komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Glatz met een sublieme pass. Stănescu rent richting de bal. Stănescu passt de bal zonder na te denken. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Drigs onderschept slim de pass. Drigs passt de bal met de wreef. Stănescu speelt de bal door. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Simonetti geeft de bal voor. Apaixonado speelt de bal door. Stănescu kopt de bal weg. Drigs heeft problemen om de bal te vangen. Drigs draait met de bal, schiet en ... Cerda bokst de bal weg.

57e minuut.
Campos met een sublieme pass. Vallejos met een sublieme pass. Altazar is nu in balbezit. Altazar geeft een hoge lob. Hermosilla krijgt zijn hoofd ertegen. Apaixonado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Abdullayev geeft een hoge lob. Stănescu kopt de bal weg. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. Cerda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 5:0

61e minuut.
Klungelig pakt Ganusauskas de bal. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu met een sublieme pass. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Zenteno geeft een hoge lob. Inworp. Stănescu met de inworp. Mantar is nu in balbezit. Mantar geeft een lange en hoge pass. Cerda bokst de bal weg. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 6:0

63e minuut.
Velasco passt de bal in één keer door. Stănescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănescu passt de bal zonder na te denken. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kiepura is nu in balbezit. Kiepura geeft de bal voor. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs schiet op doel. Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 7:0

67e minuut.
Miloš passt de bal in één keer door. Daar is Abdullayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 7:1

69e minuut.
Stănescu passt de bal zonder na te denken. Sysio rent richting de bal. Sysio geeft een lange en hoge pass. Drigs is nu in balbezit. Drigs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 8:1

71e minuut.
Sysio is nu in balbezit. Sysio passt de bal met de wreef. Daar is Stănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 9:1

75e minuut.
Abdullayev onderschept slim de pass. Abdullayev speelt de bal door. Ganusauskas met een sublieme pass. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs draait met de bal, schiet en ... Cerda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neruda geeft een lange en hoge pass. Ganusauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Drigs de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 10:1

78e minuut.
Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas met een sublieme pass. Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 11:1

79e minuut.
Glatz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stănescu kopt de bal weg. Drigs rent richting de bal. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 12:1

81e minuut.
Mantar speelt de bal door. Sysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Drigs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drigs haalt uit met een fantastische trap. Cerda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Arzola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ganusauskas. Arzola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arzola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Apaixonado speelt de bal door. Drigs rent richting de bal. Drigs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ganusauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganusauskas passt de bal zonder na te denken. Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drigs draait met de bal, schiet en ... Cerda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khalil Gibran 30%, Albo&Negro F.C 70%.
Khalil Gibran - Albo&Negro F.C 12:1