Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesus es el Señor FC SGLC
ataque arriba Tactiek 442a
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
56.3 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten good
very good Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Inworp. Riquelme met de inworp. Guiot probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand schiet op doel. Cuello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Guiot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czédli rent richting de bal. Czédli speelt de bal door. Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manu draait met de bal, schiet en ... Cuello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Isidorović onderschept slim de pass. Isidorović geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Latorre de bal. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Riquelme passt de bal in één keer door. Guiot rent richting de bal. Guiot passt de bal met de wreef. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Guiot passt de bal in één keer door. Ferdinand heeft problemen om de bal te vangen. González is nu in balbezit. Ferdinand onderschept slim de pass. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cuello trapt de bal weg. Riquelme is nu in balbezit. Riquelme geeft de bal voor. Ferdinand rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vera stond buitenspel. Paul neemt vlug de vrije trap. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Cuello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - SGLC 1:0

30e minuut.
Guiot geeft de bal voor. Manu rent richting de bal. Rattata verovert de bal door een tackle van achteren. Czédli is nu in balbezit. Czédli schiet op doel. Cuello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tzanidakis speelt de bal door. Orrego is nu in balbezit. Orrego passt de bal met de wreef. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bacišin heeft problemen om de bal te vangen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Guiot begaat een overtreding. Guiot krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 31%, SGLC 69%.
Jesus es el Señor FC - SGLC 1:0

54e minuut.
Klungelig pakt Rattata de bal. Manu kopt de bal weg. Tzanidakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme geeft een hoge lob. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Cuello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata geeft een lange en hoge pass. Latorre rent richting de bal. Ferdinand verovert de bal door een tackle van achteren. Ferdinand schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme geeft een hoge lob. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand draait met de bal, schiet en ... Cuello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - SGLC 2:0

70e minuut.
Guiot passt de bal in één keer door. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Manu is nu in balbezit. Manu schiet op doel. Cuello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czédli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guiot met een sublieme pass. Manu rent richting de bal. Manu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - SGLC 3:0

77e minuut.
Szafarz rent richting de bal. Guiot bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rattata krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Orrego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paşcalău bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valencia. Valencia krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Szafarz is nu in balbezit. Guiot verovert de bal door een tackle van achteren. Guiot geeft een hoge lob. Manu springt en kopt de bal. Cuello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesus es el Señor FC - SGLC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesus es el Señor FC 25%, SGLC 75%.
Jesus es el Señor FC - SGLC 4:0