Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esparta Gex
INDOMABLE Tactiek Ascenso442
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 60.4
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
solide Verdedigen formidabel


13e minuut.
Chalvatzis passt de bal in één keer door. Fındık geeft een lange en hoge pass. Seidenreiter kopt de bal weg. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Fındık onderschept slim de pass. Fındık speelt de bal door. Ruminkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... Arrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vitorino de Almeida geeft een hoge lob. Lorsen geeft een lange en hoge pass. Feć probeert de bal met de borst te controleren. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Lorsen passt de bal met de wreef. Fındık met een sublieme pass. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis schiet op doel. Arrau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:1

35e minuut.
Seidenreiter kopt de bal weg. Umaña heeft problemen om de bal te vangen. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen schiet op doel. Arrau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:2

39e minuut.
Edenharter onderschept slim de pass. Vitorino de Almeida geeft een lange en hoge pass. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó geeft een lange en hoge pass. Chalvatzis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kőfaragó passt de bal zonder na te denken. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis probeert naar een medespeler te passen. Lorsen heeft problemen om de bal te vangen. Lorsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 75%, Gex 25%.
Esparta - Gex 0:2

47e minuut.
Zancu geeft een hoge lob. Lorsen kopt de bal weg. Daar is López Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:3

50e minuut.
Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis passt de bal zonder na te denken. Seidenreiter rent richting de bal. Lorsen verovert de bal door een tackle van achteren. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. Arrau bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:4

51e minuut.
Tupã bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen onderschept slim de pass. Kőfaragó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőfaragó geeft een hoge lob. Chalvatzis krijgt zijn hoofd ertegen. Arrau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Klungelig pakt Feć de bal. Vitorino de Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitorino de Almeida met een sublieme pass. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Zancu geeft een lange en hoge pass. Lorsen kopt de bal weg. Chalvatzis rent richting de bal. Chalvatzis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Chiper rent richting de bal. Chiper speelt de bal door. Kőfaragó met een sublieme pass. Lorsen is nu in balbezit. Lorsen draait met de bal, schiet en ... Arrau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chalvatzis is nu in balbezit. Chalvatzis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:5

78e minuut.
Bătrânu is nu in balbezit. Kőfaragó is nu in balbezit. Kőfaragó passt de bal met de wreef. Lorsen heeft problemen om de bal te vangen. Lorsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chalvatzis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalvatzis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:6

79e minuut.
Bătrânu rent richting de bal. Chalvatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Chalvatzis passt de bal met de wreef. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:7

81e minuut.
Chiper met een sublieme pass. Klungelig pakt Fındık de bal. Fındık passt de bal zonder na te denken. Lorsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kőfaragó rent richting de bal. Kőfaragó geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lorsen de bal. Lorsen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos geeft een lange en hoge pass. Fındık rent richting de bal. Fındık draait met de bal, schiet en ... Arrau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esparta - Gex 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esparta 72%, Gex 28%.
Esparta - Gex 0:8