Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Hueso FC machete united
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Abrigo is nu in balbezit. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abrigo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torreti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Iglesias de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - machete united 0:1

12e minuut.
Ceredero geeft een lange en hoge pass. Abrigo kopt de bal weg. Duarte probeert de bal aan de voet te houden. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Quintuqueo geeft een hoge lob. Inworp. Huinchamán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abrigo is nu in balbezit. Abrigo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 65%, machete united 35%.
Al Hueso FC - machete united 0:1

56e minuut.
Leiva passt de bal zonder na te denken. Abrigo rent richting de bal. Abrigo passt de bal in één keer door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Reyes de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 56%, machete united 44%.
Al Hueso FC - machete united 0:1