Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MordeKKaiser Real Alto Muro
433 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo verovert de bal door een tackle van achteren. Melo passt de bal met de wreef. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... Fuenzalida kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mutis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Brandi trapt de bal weg van het doel. Oliva kopt de bal weg. Capote rent richting de bal. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Arraztoa geeft de bal voor. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Santana probeert naar een medespeler te passen. Motta is nu in balbezit. Motta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fuenzalida bokst de bal weg.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fuenzalida niet meer kan verder spelen. Mosqueira komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Passalacqua geeft een hoge lob. Melo rent richting de bal. Melo met een sublieme pass. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... Mosqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeKKaiser 33%, Real Alto Muro 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MordeKKaiser - Real Alto Muro 0:0

48e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Mutis is nu in balbezit. Oliva begaat een overtreding. Oliva krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Aguad met een snelle inworp. Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Melo raakt geblesseerd tijdens het duel. Motta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cuadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuadros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capote met een snel genomen vrije trap. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... Mosqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Aguad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguad passt de bal met de wreef. Passalacqua probeert naar een medespeler te passen. Capote is nu in balbezit. Capote schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeKKaiser 36%, Real Alto Muro 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MordeKKaiser - Real Alto Muro 0:0