Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión San Felipe shaktar Colo
532 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten hopeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Flández met een harde bal richting middenveld. Huidobro rent richting de bal. Huidobro geeft een lange en hoge pass. Mackenna is nu in balbezit. Mackenna haalt uit met een fantastische trap. Flández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Soto speelt de bal door. Merino rent richting de bal. Munizaga rent richting de bal. Merino verovert de bal door een tackle van achteren. Merino schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Merino passt de bal zonder na te denken. Daar is Palma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas met een sublieme pass. Costabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión San Felipe - shaktar Colo 1:0

39e minuut.
Bórquez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bosselin. Bórquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Selman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión San Felipe - shaktar Colo 2:0

42e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Rosales passt de bal zonder na te denken. Andrade is nu in balbezit. Andrade geeft de bal voor. Bosselin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión San Felipe 51%, shaktar Colo 49%.
Unión San Felipe - shaktar Colo 2:0

68e minuut.
Andrade passt de bal in één keer door. Helio rent richting de bal. Helio geeft de bal voor. Macheo rent richting de bal. Macheo probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Mackenna speelt de bal door. Macheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Goycolea is nu in balbezit. Macheo onderschept slim de pass. Macheo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mackenna is nu in balbezit. Mackenna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unión San Felipe - shaktar Colo 2:1

86e minuut.
Cuevas met een sublieme pass. Palma is nu in balbezit. Cuevas begaat een overtreding. Cuevas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión San Felipe 45%, shaktar Colo 55%.
Unión San Felipe - shaktar Colo 2:1