Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo Fernández Vial Los Pogba
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 23.6
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Romero rent richting de bal. Vergara onderschept slim de pass. Vergara met een sublieme pass. Faille bereikt de bal nog maar net als eerste. Faille schiet op doel. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Romero rent richting de bal. Henríquez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Huaiquilaf zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Antúnez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Errázuriz met een sublieme pass. Faille is nu in balbezit. Castellón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castellón krijgt een gele kaart. Faille is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Errázuriz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Los Pogba 0:1

16e minuut.
Segri rent richting de bal. Errázuriz onderschept slim de pass. Faille bereikt de bal nog maar net als eerste. Faille schiet op doel. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Los Pogba 0:2

23e minuut.
Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Huaiquilaf verovert de bal door een tackle van achteren. Huaiquilaf passt de bal zonder na te denken. Manterota is nu in balbezit. Manterota haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Castellón begaat een overtreding. Castellón krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

33e minuut.
Caviedes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ávalos met een snelle inworp. Manterota bereikt de bal nog maar net als eerste. Manterota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara geeft de bal voor. Faille bereikt de bal nog maar net als eerste. Faille haalt uit met een fantastische trap. Fuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - Los Pogba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo Fernández Vial 56%, Los Pogba 44%.
club deportivo Fernández Vial - Los Pogba 0:3

49e minuut.
Huaiquilaf controleert de bal met de borst. Huaiquilaf met een sublieme pass. Antúnez controleert de bal met de borst. Huaiquilaf rent richting de bal. Huaiquilaf draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Granic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Orrego komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Oravia kopt de bal weg. Valdevenito rent richting de bal. Orrego begaat een overtreding. Valdevenito moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Valdevenito kan niet meer verder spelen. Escanilla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo Fernández Vial 47%, Los Pogba 53%.
club deportivo Fernández Vial - Los Pogba 0:3