Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real City F.C. club deportivo Fernández Vial
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


8e minuut.
Avinou speelt de bal door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanroye onderschept slim de pass. Vanroye haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real City F.C. - club deportivo Fernández Vial 1:0

11e minuut.
Romero met een sublieme pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanroye verovert de bal door een tackle van achteren. Vanroye haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real City F.C. - club deportivo Fernández Vial 2:0

31e minuut.
Avinou met een snelle inworp. Zurita rent richting de bal. Huaiquilaf speelt de bal door. Daar is Vanroye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanroye haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Avinou passt de bal zonder na te denken. Bolocco is nu in balbezit. Bolocco geeft de bal voor. Vanroye rent richting de bal. Vanroye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real City F.C. 53%, club deportivo Fernández Vial 47%.
Real City F.C. - club deportivo Fernández Vial 2:0

51e minuut.
Manterota bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez rent richting de bal. Bolocco onderschept slim de pass. Manterota is nu in balbezit. Manterota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bolocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrego rent richting de bal. Orrego passt de bal in één keer door. Vanroye bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanroye draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real City F.C. - club deportivo Fernández Vial 3:0

60e minuut.
Ormeño probeert naar een medespeler te passen. Manterota is nu in balbezit. Zurita begaat een overtreding. Zurita krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real City F.C. 47%, club deportivo Fernández Vial 53%.
Real City F.C. - club deportivo Fernández Vial 3:0