Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Barcelona Chileno machete united
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozo verovert de bal door een tackle van achteren. Mozo met een sublieme pass. Cosio heeft problemen om de bal te vangen. Cosio draait met de bal, schiet en ... Paulsen bokst de bal weg.

9e minuut.
Ojeda kan de bal niet met de borst controleren. Chavarría is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda draait met de bal, schiet en ... Bosselin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - machete united 0:1

12e minuut.
Camiroaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Santana de bal. Cosio is nu in balbezit. Mozo rent richting de bal. Mozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Barcelona Chileno - machete united 1:1

19e minuut.
Chavarría kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Huinchamán de bal onder controle te krijgen. Sifón begaat een overtreding. Huinchamán raakt geblesseerd tijdens het duel. Leiva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bosselin bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Torreti passt de bal in één keer door. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva speelt de bal door. Klungelig pakt Ojeda de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona Chileno 40%, machete united 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Barcelona Chileno - machete united 1:1

49e minuut.
Sifón onderschept slim de pass. Sifón probeert naar een medespeler te passen. Cosio rent richting de bal. Daar is Cosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - machete united 2:1

57e minuut.
Cosio rent richting de bal. Camiroaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cosio raakt geblesseerd tijdens het duel. Mozo neemt de penalty, wat een uithaal! Paulsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - machete united 3:1

69e minuut.
Klungelig pakt Mozo de bal. Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio passt de bal met de wreef. Mozo rent richting de bal. Mozo schiet op doel. Paulsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Santana met een sublieme pass. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Barcelona Chileno - machete united 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Barcelona Chileno 40%, machete united 60%.
FC Barcelona Chileno - machete united 3:2