Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
universidad de chile BS Al Hueso FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Eyzaguirre is nu in balbezit. Eyzaguirre geeft een hoge lob. Daar is Angosto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
universidad de chile BS - Al Hueso FC 0:1

29e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otarola verovert de bal door een tackle van achteren. Otarola met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. Lepe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Quintuqueo heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met een snelle inworp. Pizarro is nu in balbezit. Pizarro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universidad de chile BS 56%, Al Hueso FC 44%.
universidad de chile BS - Al Hueso FC 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Valech de bal onder controle te krijgen. Lepe met een sublieme pass. Pizarro kopt de bal weg. Ubeda rent richting de bal. Ubeda draait met de bal, schiet en ... Peralta bokst de bal weg.

52e minuut.
Soto is nu in balbezit. Soto geeft een hoge lob. Rendic rent richting de bal. Ubeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ubeda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintuqueo. Ubeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ruz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ubeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruz passt de bal met de wreef. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ocaranza controleert de bal met de borst. Rendic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendic passt de bal in één keer door. Ruz geeft de bal voor. Rendic kopt de bal weg. Lepe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Pizarro schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Peralta trapt de bal weg van het doel. Ocaranza is nu in balbezit. Ocaranza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: universidad de chile BS 45%, Al Hueso FC 55%.
universidad de chile BS - Al Hueso FC 0:1