Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shaktar Colo Real Alto Muro
433 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Alamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Macheo verovert de bal door een tackle van achteren. Macheo speelt de bal door. Mackenna rent richting de bal. Mackenna schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Mutis geeft de bal voor. Daar is Munizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yantani is nu in balbezit. Yantani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
shaktar Colo - Real Alto Muro 0:1

22e minuut.
Fresno geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macheo rent richting de bal. Macheo passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Macheo geeft de bal voor. Bosselin rent richting de bal. Bosselin geeft een lange en hoge pass. Mosquera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bosselin geeft de bal voor. Helio kopt de bal weg. Alamos is nu in balbezit. Macheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macheo schiet op doel. Mosqueira bokst de bal weg.

39e minuut.
Arrué rent richting de bal. Arrué passt de bal in één keer door. Yantani rent richting de bal. Yantani haalt uit met een fantastische trap. Llorente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
shaktar Colo - Real Alto Muro 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaktar Colo 54%, Real Alto Muro 46%.
shaktar Colo - Real Alto Muro 0:2

56e minuut.
Passalacqua geeft de bal voor. Inworp. Helio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macheo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade passt de bal in één keer door. Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Macheo verovert de bal door een tackle van achteren. Macheo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Arrué bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrué passt de bal met de wreef. Yantani rent richting de bal. Yantani schiet op doel. Galdames probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fresno geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macheo rent richting de bal. Macheo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Macheo onderschept slim de pass. Macheo speelt de bal door. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna haalt uit met een fantastische trap. Passalacqua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaktar Colo 44%, Real Alto Muro 56%.
shaktar Colo - Real Alto Muro 0:2