Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unión San Felipe MordeKKaiser
532 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
15.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen weak


24e minuut.
Selman verovert de bal door een tackle van achteren. Capote onderschept slim de pass. Oliva met een sublieme pass. Motta is nu in balbezit. Motta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Capote verovert de bal door een tackle van achteren. Capote met een sublieme pass. Goycolea rent richting de bal. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unión San Felipe - MordeKKaiser 0:1

39e minuut.
Barros met een snelle inworp. Selman rent richting de bal. Oliva maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Oliva moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Oliva schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Selman bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana speelt de bal door. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schiet op doel. Flández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión San Felipe 72%, MordeKKaiser 28%.
Unión San Felipe - MordeKKaiser 0:1

67e minuut.
Klungelig pakt Melo de bal. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melo krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Capote kopt de bal weg. Helio rent richting de bal. Helio passt de bal zonder na te denken. Capote is nu in balbezit. Capote haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Selman rent richting de bal. Motta onderschept slim de pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales probeert naar een medespeler te passen. Barros rent richting de bal. Soto onderschept slim de pass. Soto passt de bal in één keer door. Brandi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unión San Felipe 63%, MordeKKaiser 37%.
Unión San Felipe - MordeKKaiser 0:1