Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BRUT4LP0W3R club deportivo Fernández Vial
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Huaiquilaf geeft de bal voor. Klungelig pakt Debesa de bal. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez schiet op doel. Daar is Cristi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

10e minuut.
Gijón is nu in balbezit. Gijón passt de bal met de wreef. Feliú rent richting de bal. Feliú schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oravia de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - club deportivo Fernández Vial 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUT4LP0W3R 52%, club deportivo Fernández Vial 48%.
BRUT4LP0W3R - club deportivo Fernández Vial 1:0

48e minuut.
Klungelig pakt Ávalos de bal. Debesa rent richting de bal. Ortega probeert naar een medespeler te passen. Debesa rent richting de bal. Debesa geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - club deportivo Fernández Vial 2:0

54e minuut.
Manterota bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez is nu in balbezit. Manterota is nu in balbezit. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Fritis speelt de bal door. Gijón is nu in balbezit. Debesa probeert naar een medespeler te passen. Gijón is nu in balbezit. Gijón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - club deportivo Fernández Vial 3:0

63e minuut.
Orrego passt de bal zonder na te denken. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritis is nu in balbezit. Feliú rent richting de bal. Feliú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Fritis met de inworp. Huaiquilaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Feliú geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Manterota verovert de bal door een tackle van achteren. Manterota met een sublieme pass. Antúnez rent richting de bal. Antúnez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BRUT4LP0W3R - club deportivo Fernández Vial 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BRUT4LP0W3R 39%, club deportivo Fernández Vial 61%.
BRUT4LP0W3R - club deportivo Fernández Vial 3:1