Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caulín Futbol Club Real City F.C.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Santos geeft een hoge lob. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados passt de bal met de wreef. Plaza is nu in balbezit. Plaza speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Montaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Montaldo passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - Real City F.C. 1:0

35e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ullaga onderschept slim de pass. Ullaga passt de bal met de wreef. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caulín Futbol Club - Real City F.C. 2:0

41e minuut.
Santos is nu in balbezit. Montaldo onderschept slim de pass. Montaldo passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caulín Futbol Club 53%, Real City F.C. 47%.
Caulín Futbol Club - Real City F.C. 2:0

49e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel. Klungelig pakt Pavez de bal. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Zurita geeft de bal voor. Inworp. Plaza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaldo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Godoy verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa is nu in balbezit. Cortez onderschept slim de pass. Cortez passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez speelt de bal door. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos onderschept slim de pass. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Plaza passt de bal met de wreef. Montaldo is nu in balbezit. Zurita rent richting de bal. Montaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Montaldo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Montaldo is nu in balbezit. Granados is nu in balbezit. Ochoa begaat een overtreding. Granados is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Granados zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caulín Futbol Club 34%, Real City F.C. 66%.
Caulín Futbol Club - Real City F.C. 2:0