Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MordeKKaiser shaktar Colo
433 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 20.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Abusleme heeft problemen om de bal te vangen. Abusleme passt de bal met de wreef. Melo rent richting de bal. Melo haalt uit met een fantastische trap. Llorente probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeKKaiser - shaktar Colo 1:0

18e minuut.
Barros passt de bal in één keer door. Capote speelt de bal door. Melo is nu in balbezit. Capote rent richting de bal. Capote geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klungelig pakt Ruiz de bal. Ruiz speelt de bal door. Macheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abusleme is nu in balbezit. Abusleme probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Motta de bal. Motta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Munizaga de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguad neemt de hoekschop. Abusleme kopt de bal weg. Motta rent richting de bal. Llorente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeKKaiser 31%, shaktar Colo 69%.
MordeKKaiser - shaktar Colo 1:0

47e minuut.
Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguad is nu in balbezit. Aguad speelt de bal door. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Melo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Munizaga de bal onder controle te krijgen. Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. Abusleme bereikt de bal nog maar net als eerste. Abusleme draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ruiz rent richting de bal. Capote onderschept slim de pass. Capote met een sublieme pass. Motta rent richting de bal. Motta schiet op doel. Llorente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeKKaiser - shaktar Colo 2:0

56e minuut.
Capote met een sublieme pass. Abusleme rent richting de bal. Abusleme passt de bal met de wreef. Motta is nu in balbezit. Motta passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeKKaiser 31%, shaktar Colo 69%.
MordeKKaiser - shaktar Colo 2:0