Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Hueso FC BRUT4LP0W3R
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 27.1
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Debesa rent richting de bal. Rendic onderschept slim de pass. Ortega begaat een overtreding. Rendic raakt geblesseerd tijdens het duel. Rendic met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Arzola geeft de bal voor. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Arzola passt de bal in één keer door. Duarte rent richting de bal. Bachmann speelt de bal door. Feliú is nu in balbezit. Feliú geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ortega zal de hoekschop nemen. Gijón heeft problemen om de bal te vangen. Quintuqueo rent richting de bal. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Feliú draait met de bal, schiet en ... Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - BRUT4LP0W3R 0:1

42e minuut.
Ortega raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. O`Higgins komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 66%, BRUT4LP0W3R 34%.
Al Hueso FC - BRUT4LP0W3R 0:1

53e minuut.
Bachmann verovert de bal door een tackle van achteren. Fritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritis probeert naar een medespeler te passen. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Quinteros probeert naar een medespeler te passen. Inworp. O`Higgins zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Debesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debesa geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Gijón de bal. Peralta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Hueso FC - BRUT4LP0W3R 0:2

68e minuut.
Navarro met een snelle inworp. Arzola met een sublieme pass. Fritis speelt de bal door. Gijón bereikt de bal nog maar net als eerste. Gijón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gijón verovert de bal door een tackle van achteren. Bachmann rent richting de bal. Bachmann passt de bal zonder na te denken. Feliú is nu in balbezit. Feliú draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Hueso FC 51%, BRUT4LP0W3R 49%.
Al Hueso FC - BRUT4LP0W3R 0:2