Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
shaktar Colo FC Barcelona Chileno
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Espinoza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huidobro met de inworp. Bosselin geeft een lange en hoge pass. Helio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Llorente trapt de bal weg. Bosselin kopt de bal weg. Klungelig pakt Bianchi de bal. Mackenna rent richting de bal. Mackenna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Espinoza trapt de bal weg. Cosio rent richting de bal. Cosio met een sublieme pass. Mozo is nu in balbezit. Mozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
shaktar Colo - FC Barcelona Chileno 0:1

15e minuut.
Helio is nu in balbezit. Helio passt de bal in één keer door. Cosio heeft problemen om de bal te vangen. Mozo is nu in balbezit. Mozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ruiz kopt de bal weg. Daar is Mackenna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianchi rent richting de bal. Bosselin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselin haalt uit met een fantastische trap. Bosselin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Chavarría rent richting de bal. Sifón rent richting de bal. Macheo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Macheo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Bosselin is nu in balbezit. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bosselin krijgt een gele kaart. Ruiz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jorquera rent richting de bal. Mackenna verovert de bal door een tackle van achteren. Mackenna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Bosselin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mackenna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackenna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
shaktar Colo - FC Barcelona Chileno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaktar Colo 54%, FC Barcelona Chileno 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shaktar Colo - FC Barcelona Chileno 1:1

56e minuut.
Ruiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beausejour komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bosselin rent richting de bal. Beausejour verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sifón. Sifón krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Chavarría rent richting de bal. Chavarría passt de bal met de wreef. Mozo rent richting de bal. Cosio heeft problemen om de bal te vangen. Cosio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: shaktar Colo 62%, FC Barcelona Chileno 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
shaktar Colo - FC Barcelona Chileno 1:1