Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Alto Muro Caulín Futbol Club
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Morillo passt de bal in één keer door. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva maakt een afschuwelijke overtreding. Oliva is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Luco trapt de bal weg. Montaldo is nu in balbezit. Montaldo passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Martel probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal zonder na te denken. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - Caulín Futbol Club 0:1

27e minuut.
Fresno rent richting de bal. Fresno geeft de bal voor. Cortez rent richting de bal. Campos rent richting de bal. Campos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Alamos onderschept slim de pass. Montaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Montaldo passt de bal met de wreef. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - Caulín Futbol Club 0:2

39e minuut.
Alamos geeft een lange en hoge pass. Ullaga is nu in balbezit. Mutis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ullaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cortez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Morillo passt de bal met de wreef. Yantani rent richting de bal. Pavez rent richting de bal. Yantani onderschept slim de pass. Yantani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - Caulín Futbol Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alto Muro 64%, Caulín Futbol Club 36%.
Real Alto Muro - Caulín Futbol Club 1:2

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Yantani de bal onder controle te krijgen. Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal met de wreef. Mosquera rent richting de bal. Mosquera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Martel met een sublieme pass. Granados is nu in balbezit. Mosquera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mosquera krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mutis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Martel de bal onder controle te krijgen. Cortez met een sublieme pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Alto Muro - Caulín Futbol Club 1:3

86e minuut.
Mosquera passt de bal zonder na te denken. Fresno heeft problemen om de bal te vangen. Alamos is nu in balbezit. Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Alto Muro 49%, Caulín Futbol Club 51%.
Real Alto Muro - Caulín Futbol Club 1:3