Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
club deportivo Fernández Vial FC Barcelona Chileno
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Segri is nu in balbezit. Segri passt de bal zonder na te denken. Inworp. Sifón met een snelle inworp. Undona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Huaiquilaf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Undona is nu in balbezit. Undona met een sublieme pass. Mozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozo schiet op doel. Fuentes bokst de bal weg.

25e minuut.
Klungelig pakt Manterota de bal. Bosselin onderschept slim de pass. Bosselin passt de bal met de wreef. Mozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bosselin kopt de bal weg. Klungelig pakt Huaiquilaf de bal. Cosio rent richting de bal. Klungelig pakt Cosio de bal. Cosio schiet op doel. Fuentes bokst de bal weg.

28e minuut.
Granic verovert de bal door een tackle van achteren. Granic geeft een lange en hoge pass. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Bosselin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Navarrete de bal onder controle te krijgen. Amaya rent richting de bal. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya onderschept slim de pass. Amaya geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo Fernández Vial 65%, FC Barcelona Chileno 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
club deportivo Fernández Vial - FC Barcelona Chileno 0:0

47e minuut.
Segri met een sublieme pass. Cosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosio passt de bal in één keer door. Mozo rent richting de bal. Mozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Manterota is nu in balbezit. Manterota passt de bal met de wreef. Jorquera rent richting de bal. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
club deportivo Fernández Vial - FC Barcelona Chileno 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: club deportivo Fernández Vial 50%, FC Barcelona Chileno 50%.
club deportivo Fernández Vial - FC Barcelona Chileno 1:0