Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MordeKKaiser FC Baldureans
433 Tactiek 352
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 25.7
weak Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Pino verovert de bal door een tackle van achteren. Pino probeert naar een medespeler te passen. Jeria speelt de bal door. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mehat rent richting de bal. Santana tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mehat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mehat met een snel genomen vrije trap. Cuadros is nu in balbezit. Cuadros geeft de bal voor. Motta is nu in balbezit. Motta draait met de bal, schiet en ... Miller bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehat is nu in balbezit. Mehat passt de bal met de wreef. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mehat probeert naar een medespeler te passen. Camiroaga rent richting de bal. Capote begaat een overtreding. Capote krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tagle kopt de bal weg. Capote is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeria. Jeria krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jeria met een sublieme pass. Daar is Mehat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehat met een sublieme pass. Camiroaga rent richting de bal. Camiroaga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeKKaiser - FC Baldureans 0:1

26e minuut.
Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga passt de bal met de wreef. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Echeverría de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeKKaiser - FC Baldureans 0:2

37e minuut.
Tagle verovert de bal door een tackle van achteren. Aguad is nu in balbezit. Tagle begaat een overtreding. Tagle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeKKaiser 57%, FC Baldureans 43%.
MordeKKaiser - FC Baldureans 0:2

48e minuut.
Mehat bereikt de bal nog maar net als eerste. Capote is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mehat. Mehat krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Mehat speelt de bal door. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga passt de bal in één keer door. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tagle passt de bal in één keer door. Pino rent richting de bal. Pino met een sublieme pass. Camiroaga rent richting de bal. Camiroaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MordeKKaiser - FC Baldureans 0:3

69e minuut.
Mehat met een sublieme pass. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga passt de bal zonder na te denken. Pino rent richting de bal. Pino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Llorente met de inworp. Mehat is nu in balbezit. Mehat geeft een lange en hoge pass. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ibáñez met de inworp. Pino is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Echeverría ... Strafschop! Echeverría krijgt een gele kaart. Pino raakt geblesseerd tijdens het duel. Pino legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Brandi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Capote passt de bal zonder na te denken. Motta is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MordeKKaiser 55%, FC Baldureans 45%.
MordeKKaiser - FC Baldureans 0:3