Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Baldureans Unión San Felipe
352 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten weak
weak Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Lucares onderschept slim de pass. Lucares met een sublieme pass. Pino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lucares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costabal is nu in balbezit. Jeria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jeria krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mehat met de inworp. Tagle geeft de bal voor. Daar is Goycolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baldureans - Unión San Felipe 1:0

13e minuut.
Helio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Soto de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tagle. Soto roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Soto kan niet meer verder spelen. De Noyer komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Pino is nu in balbezit. Pino passt de bal in één keer door. Jeria heeft problemen om de bal te vangen. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baldureans - Unión San Felipe 2:0

31e minuut.
Goycolea speelt de bal door. Jeria rent richting de bal. Jeria passt de bal in één keer door. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga haalt uit met een fantastische trap. Flández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Llorente probeert naar een medespeler te passen. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Selman is nu in balbezit. Camiroaga rent richting de bal. Camiroaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baldureans 33%, Unión San Felipe 67%.
FC Baldureans - Unión San Felipe 2:0

50e minuut.
Selman rent richting de bal. Jeria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeria passt de bal zonder na te denken. Camiroaga heeft problemen om de bal te vangen. Camiroaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Jeria kan de bal niet met de borst controleren. Jeria probeert naar een medespeler te passen. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga verovert de bal door een tackle van achteren. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tagle onderschept slim de pass. Pino rent richting de bal. Pino passt de bal zonder na te denken. Camiroaga rent richting de bal. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baldureans - Unión San Felipe 3:0

60e minuut.
Rosales is nu in balbezit. Lucares onderschept slim de pass. Jeria met een sublieme pass. Camiroaga is nu in balbezit. Camiroaga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baldureans - Unión San Felipe 4:0

66e minuut.
Mehat is nu in balbezit. Mehat geeft een lange en hoge pass. Goycolea verovert de bal door een tackle van achteren. Llorente rent richting de bal. Llorente draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mehat rent richting de bal. Bórquez onderschept slim de pass. Bórquez geeft een lange en hoge pass. Camiroaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiroaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baldureans 40%, Unión San Felipe 60%.
FC Baldureans - Unión San Felipe 4:0