Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nanni FC Lear Kingdom FC
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 27.7
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Villarroel geeft een lange en hoge pass. Jofré is nu in balbezit. Foster schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jofré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labbé komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Jofré geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huinchamán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aucamán geeft een hoge lob. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siviero is nu in balbezit. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Labbé met een sublieme pass. Aucamán rent richting de bal. Aucamán geeft een lange en hoge pass. Jofré springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Doeltrap. Cifuentes met een harde bal richting middenveld. Aparicio kopt de bal weg. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Huinchamán onderschept slim de pass. Huinchamán met een sublieme pass. Jofré is nu in balbezit. Aucamán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aucamán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jofré speelt de bal door. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Maxwell kopt de bal weg. Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ... Corona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Girollet passt de bal in één keer door. Parraguez geeft een hoge lob. Molineros rent richting de bal. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Lear Kingdom FC 1:0

28e minuut.
Foster geeft een hoge lob. Franchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco onderschept slim de pass. Velasco heeft problemen om de bal te vangen. Velasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Parraguez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basay komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nanni FC 61%, Lear Kingdom FC 39%.
Nanni FC - Lear Kingdom FC 1:0

52e minuut.
Aparicio verovert de bal door een tackle van achteren. Aparicio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen. Jofré rent richting de bal. Jofré haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Klungelig pakt Huinchamán de bal. Huinchamán geeft een lange en hoge pass. Jofré rent richting de bal. Jofré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nanni FC - Lear Kingdom FC 1:1

66e minuut.
Aparicio probeert de bal aan de voet te houden. Aucamán is nu in balbezit. Aucamán probeert naar een medespeler te passen. Bueno rent richting de bal. Bueno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Maxwell is nu in balbezit. Maxwell probeert naar een medespeler te passen. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Lear Kingdom FC 2:1

71e minuut.
Labbé speelt de bal door. Daar is Brizuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brizuela geeft de bal voor. Molineros rent richting de bal. Molineros haalt uit met een fantastische trap. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Pellegrini is nu in balbezit. Pellegrini geeft een lange en hoge pass. Velasco is nu in balbezit. Velasco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarroel geeft een lange en hoge pass. Brizuela geeft een lange en hoge pass. Velasco rent richting de bal. Velasco draait met de bal, schiet en ... Corona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Klungelig pakt Maxwell de bal. Aucamán rent richting de bal. Aucamán passt de bal in één keer door. Jofré rent richting de bal. Jofré haalt uit met een fantastische trap. Cifuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nanni FC - Lear Kingdom FC 2:2

87e minuut.
Aucamán passt de bal in één keer door. Pellegrini met een sublieme pass. Klungelig pakt Foster de bal. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Jofré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jofré speelt de bal door. Molineros bereikt de bal nog maar net als eerste. Molineros passt de bal in één keer door. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nanni FC 45%, Lear Kingdom FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nanni FC - Lear Kingdom FC 2:2