Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clonazepam Red Bull Chile
clotiazepam Tactiek Machete Lasarte
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.2 gemiddelde waardering 48.3
waardeloos Schieten solide
goed Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Pelcl passt de bal zonder na te denken. Botsaris rent richting de bal. Botsaris passt de bal in één keer door. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:1

17e minuut.
Pac kopt de bal weg. Kieszczyński controleert de bal met de borst. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli schiet op doel. Escobedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Botsaris rent richting de bal. Botsaris passt de bal zonder na te denken. Machado is nu in balbezit. Todescato verovert de bal door een tackle van achteren. Todescato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Todescato passt de bal zonder na te denken. Mateescu rent richting de bal. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli schiet op doel. Escobedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Novalija neemt de hoekschop. Mateescu controleert de bal met de borst. Scarpeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:2

31e minuut.
Kieszczyński is nu in balbezit. Kieszczyński passt de bal zonder na te denken. Pac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac passt de bal in één keer door. Kieszczyński geeft een lange en hoge pass. Sepúlveda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Todescato speelt de bal door. Pelcl bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli schiet op doel. Escobedo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:3

36e minuut.
Buitenspel voor Todescato. Goede buitenspelval van de verdediging. Escobedo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pelcl kopt de bal weg. Scarpeli kan de bal niet met de borst controleren. Scarpeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:4

43e minuut.
Scarpeli rent richting de bal. Pelcl rent richting de bal. Pelcl passt de bal zonder na te denken. Scarpeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelcl met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 69%, Red Bull Chile 31%.
Clonazepam - Red Bull Chile 0:4

57e minuut.
Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli passt de bal zonder na te denken. Todescato rent richting de bal. Todescato schiet op doel. Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:5

62e minuut.
Brodnicki geeft de bal voor. Inworp. Pac met een snelle inworp. Madarász geeft de bal voor. Mella krijgt zijn hoofd ertegen. Sepúlveda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Michniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pac begaat een overtreding. Michniewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michniewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli passt de bal in één keer door. Mateescu rent richting de bal. Mateescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Novalija is nu in balbezit. Novalija geeft een lange en hoge pass. Todescato rent richting de bal. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Escobedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:6

71e minuut.
Pelcl rent richting de bal. Pelcl passt de bal in één keer door. Novalija probeert naar een medespeler te passen. Scarpeli is nu in balbezit. Scarpeli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:7

78e minuut.
Machado kopt de bal weg. Daar is Subiabre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli draait met de bal, schiet en ... Escobedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Red Bull Chile 0:8

80e minuut.
Pac speelt de bal door. Madarász rent richting de bal. Madarász passt de bal zonder na te denken. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella draait met de bal, schiet en ... Sepúlveda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Todescato schiet op doel. Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Brodnicki kopt de bal weg. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Todescato geeft een hoge lob. Daar is Botsaris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paillaqueo probeert naar een medespeler te passen. Calandri is nu in balbezit. Calandri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 50%, Red Bull Chile 50%.
Clonazepam - Red Bull Chile 0:8