Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
latierraesplana Renca Sporting
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 37.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Carcalete met een sublieme pass. Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa met een sublieme pass. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Renca Sporting 0:1

9e minuut.
Livingstone is nu in balbezit. Özmerter onderschept slim de pass. Özmerter met een sublieme pass. Klungelig pakt Ballai de bal. Ballai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Alvarado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Covaci met een snelle inworp. Fisher geeft de bal voor. Ballai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ramírez met een harde bal richting middenveld. Fisher kopt de bal weg. Ballai is nu in balbezit. Ballai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Ballai heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete is nu in balbezit. Ballai rent richting de bal. Ballai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Covaci zal de hoekschop nemen. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Renca Sporting 0:2

36e minuut.
Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Minowa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minowa probeert naar een medespeler te passen. Özmerter rent richting de bal. Özmerter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Suomenkylä passt de bal zonder na te denken. Ballai is nu in balbezit. Ballai passt de bal zonder na te denken. Özmerter rent richting de bal. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Renca Sporting 0:3

42e minuut.
Quirch rent richting de bal. Fisher is nu in balbezit. Fisher passt de bal in één keer door. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: latierraesplana 80%, Renca Sporting 20%.
latierraesplana - Renca Sporting 0:3

46e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Astaburuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete geeft een lange en hoge pass. Özmerter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Renca Sporting 0:4

49e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een hoge lob. Ghiringhello geeft een lange en hoge pass. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Minowa rent richting de bal. Minowa passt de bal in één keer door. Carcalete met een sublieme pass. Özmerter rent richting de bal. Özmerter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Renca Sporting 0:5

54e minuut.
Quirch met een sublieme pass. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özmerter rent richting de bal. Özmerter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa speelt de bal door. Ballai rent richting de bal. Ballai haalt uit met een fantastische trap. Ramírez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Ghiringhello met een sublieme pass. Benevento heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fisher geeft een lange en hoge pass. Özmerter is nu in balbezit. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Renca Sporting 0:6

65e minuut.
Livingstone met een sublieme pass. Klungelig pakt Astaburuaga de bal. Carcalete speelt de bal door. Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Minowa speelt de bal door. Ballai is nu in balbezit. Montaldo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ballai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carcalete neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Renca Sporting 0:7

77e minuut.
Carcalete speelt de bal door. Suomenkylä probeert naar een medespeler te passen. Minowa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Livingstone is nu in balbezit. Livingstone geeft een lange en hoge pass. Vilches kopt de bal weg. Özmerter is nu in balbezit. Özmerter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Özmerter de bal. Carcalete rent richting de bal. Carcalete passt de bal in één keer door. Minowa rent richting de bal. Minowa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: latierraesplana 85%, Renca Sporting 15%.
latierraesplana - Renca Sporting 0:7