Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rancagua Fc Lear Kingdom FC
442 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 26.2
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Franchino speelt de bal door. Jofré bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreque verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos passt de bal met de wreef. Conserva is nu in balbezit. Martí is nu in balbezit. Martí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Labbé verovert de bal door een tackle van achteren. Labbé passt de bal zonder na te denken. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Angosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Lear Kingdom FC 0:1

22e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas geeft de bal voor. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Huinchamán onderschept slim de pass. Huinchamán geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Dueñas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Labbé rent richting de bal. Conserva onderschept slim de pass. Conserva probeert naar een medespeler te passen. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dueñas draait met de bal, schiet en ... Morales probeert de bal aan de voet te houden. Bulnes rent richting de bal. Bulnes geeft de bal voor. Prats verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Morales geeft de bal voor. Klungelig pakt Conserva de bal. Conserva passt de bal met de wreef. Martí is nu in balbezit. Martí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rancagua Fc 67%, Lear Kingdom FC 33%.
Rancagua Fc - Lear Kingdom FC 0:1

50e minuut.
Dueñas passt de bal zonder na te denken. Daar is Obreque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jofré rent richting de bal. Jofré haalt uit met een fantastische trap. Angosto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Daar is Prats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jofré rent richting de bal. Lobos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jofré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dueñas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Franchino verovert de bal door een tackle van achteren. Franchino geeft de bal voor. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas schiet op doel. Angosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Villarroel geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Prats de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Girollet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Obreque heeft problemen om de bal te vangen. Jofré onderschept slim de pass. Jofré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rancagua Fc - Lear Kingdom FC 0:2

89e minuut.
Villarroel geeft de bal voor. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rancagua Fc 67%, Lear Kingdom FC 33%.
Rancagua Fc - Lear Kingdom FC 0:2