Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Unión del Norte Tranka
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Cid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arroyo de bal. Arroyo passt de bal in één keer door. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal zonder na te denken. Irarrázabal is nu in balbezit. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ugarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta onderschept slim de pass. Irarrázabal rent richting de bal. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Unión del Norte - Tranka 0:1

11e minuut.
Cid met een sublieme pass. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta passt de bal zonder na te denken. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Fresno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mandiola kopt de bal weg. Daar is Cuadrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viel speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Desandey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Viel geeft een lange en hoge pass. Pineda rent richting de bal. Pinilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinilla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Unión del Norte 49%, Tranka 51%.
C.F. Unión del Norte - Tranka 0:1

76e minuut.
Esparza is nu in balbezit. Peralta onderschept slim de pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Fresno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Unión del Norte - Tranka 0:2

78e minuut.
Triviños bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviños speelt de bal door. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Norambuena geeft een hoge lob. Triviños bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviños passt de bal met de wreef. Hormigos rent richting de bal. Hormigos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Unión del Norte 46%, Tranka 54%.
C.F. Unión del Norte - Tranka 0:2