Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Chile latierraesplana
Machete Lasarte Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 19.8
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Quirch passt de bal zonder na te denken. Astaburuaga probeert naar een medespeler te passen. Arrieta met een sublieme pass. Terraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Jacoszek kopt de bal weg. Arrieta heeft problemen om de bal te vangen. Arrieta met een sublieme pass. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Ahumada rent richting de bal. Jacoszek begaat een overtreding. Jacoszek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Jacoszek speelt de bal door. Terraza is nu in balbezit. Alvarado rent richting de bal. Terraza verovert de bal door een tackle van achteren. Terraza speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Montaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza passt de bal in één keer door. Amici bereikt de bal nog maar net als eerste. Amici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Astaburuaga rent richting de bal. Arrieta onderschept slim de pass. Arrieta speelt de bal door. Terraza rent richting de bal. Terraza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - latierraesplana 1:0

25e minuut.
Bengolea probeert naar een medespeler te passen. Quirch rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amici. Amici krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Klungelig pakt Bengolea de bal. Terraza rent richting de bal. Amici is nu in balbezit. Amici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - latierraesplana 2:0

43e minuut.
Livingstone speelt de bal door. Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montaldo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Montaldo kan niet meer verder spelen. Tello komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 41%, latierraesplana 59%.
Red Bull Chile - latierraesplana 2:0

52e minuut.
Tello rent richting de bal. Tello geeft de bal voor. Jacoszek kopt de bal weg. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Amici verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Amici de bal. Amici met een sublieme pass. Scarpeli rent richting de bal. Scarpeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Amici is nu in balbezit. Amici speelt de bal door. Terraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Terraza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - latierraesplana 3:0

70e minuut.
Vilches geeft de bal voor. Ferrería probeert naar een medespeler te passen. Bengolea heeft problemen om de bal te vangen. Terraza rent richting de bal. Terraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - latierraesplana 4:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrieta met de inworp. Amici rent richting de bal. Amici geeft een hoge lob. Scarpeli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Chile - latierraesplana 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Chile 24%, latierraesplana 76%.
Red Bull Chile - latierraesplana 5:0