Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Papis F.C
352 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.5 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Huanca passt de bal in één keer door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre passt de bal in één keer door. Rocco is nu in balbezit. Rocco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Orellana geeft de bal voor. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel geeft een hoge lob. Dueñas probeert de bal met de borst te controleren. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jofré is nu in balbezit. Dueñas is nu in balbezit. Jofré rent richting de bal. Jofré draait met de bal, schiet en ... Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Papis F.C 1:0

12e minuut.
Zambrano met een harde bal richting middenveld. Vidaurre kopt de bal weg. Villarroel heeft problemen om de bal te vangen. Rocco rent richting de bal. Rocco haalt uit met een fantastische trap. Corona bokst de bal weg.

17e minuut.
Huinchamán verovert de bal door een tackle van achteren. Huinchamán met een sublieme pass. Aparicio met een sublieme pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bulnes met een sublieme pass. Iturra bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturra passt de bal met de wreef. Rocco is nu in balbezit. Rocco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lear Kingdom FC - Papis F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 46%, Papis F.C 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lear Kingdom FC - Papis F.C 1:1

66e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Velasco geeft een lange en hoge pass. Daar is Girollet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. Corona bokst de bal weg.

78e minuut.
Jofré is nu in balbezit. Bulnes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huanca. Huanca krijgt een gele kaart. Bulnes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bulnes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Labbé kopt de bal weg. Bulnes rent richting de bal. Bulnes passt de bal zonder na te denken. Girollet is nu in balbezit. Girollet geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada geeft een lange en hoge pass. Rocco kopt de bal weg. Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 42%, Papis F.C 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lear Kingdom FC - Papis F.C 1:1