Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Betar C.F. Unión del Norte
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Esparza geeft een lange en hoge pass. Toloza kopt de bal weg. Norambuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Norambuena passt de bal zonder na te denken. Cardona verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Palomera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox passt de bal met de wreef. Astudillo rent richting de bal. Astudillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Betar - C.F. Unión del Norte 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betar 44%, C.F. Unión del Norte 56%.
Betar - C.F. Unión del Norte 1:0

65e minuut.
Palomera met een sublieme pass. Cardona heeft problemen om de bal te vangen. Cardona passt de bal zonder na te denken. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Osses bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox speelt de bal door. Irarrázabal probeert de bal aan de voet te houden. Astudillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Astudillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Betar 48%, C.F. Unión del Norte 52%.
Betar - C.F. Unión del Norte 1:0