Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lear Kingdom FC Red Bull Chile
352 Tactiek Machete Lasarte
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.6 gemiddelde waardering 49.4
zwak Schieten solide
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Aparicio kopt de bal weg. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu passt de bal in één keer door. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato draait met de bal, schiet en ... Corona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Cintra Dias kopt de bal weg. Parraguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guohui rent richting de bal. Guohui schiet op doel. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Huinchamán met een snelle inworp. Guohui met een sublieme pass. Todescato heeft problemen om de bal te vangen. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:1

26e minuut.
Corona speelt de bal door. Jofré kopt de bal weg. Guohui speelt de bal door. Daar is Cintra Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintra Dias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Villarroel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pelcl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Corona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:2

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Novalija de bal onder controle te krijgen. Guohui rent richting de bal. Guohui passt de bal in één keer door. Todescato rent richting de bal. Todescato draait met de bal, schiet en ... Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Cintra Dias is nu in balbezit. Guohui bereikt de bal nog maar net als eerste. Guohui speelt de bal door. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel. Corona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mateescu passt de bal met de wreef. Todescato rent richting de bal. Todescato passt de bal met de wreef. Cintra Dias is nu in balbezit. Cintra Dias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:3

45e minuut.
Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu passt de bal in één keer door. Cintra Dias is nu in balbezit. Cintra Dias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 76%, Red Bull Chile 24%.
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:3

48e minuut.
Calandri met een sublieme pass. Pelcl is nu in balbezit. Pelcl met een sublieme pass. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Calandri kopt de bal weg. Guohui probeert naar een medespeler te passen. Cintra Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:4

51e minuut.
Calandri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tranamil komt het veld opgelopen. Pelcl met een snelle inworp. Mateescu geeft de bal voor. Daar is Cintra Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintra Dias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Franchino trapt de bal weg. Mateescu kopt de bal weg. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Parraguez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Guohui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pelcl de bal. Pelcl met een sublieme pass. Todescato bereikt de bal nog maar net als eerste. Todescato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Todescato is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Franchino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novalija probeert naar een medespeler te passen. Cintra Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra Dias schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu onderschept slim de pass. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Pelcl rent richting de bal. Pelcl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Todescato rent richting de bal. Villarroel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Todescato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pelcl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cintra Dias springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu passt de bal zonder na te denken. Cintra Dias rent richting de bal. Cintra Dias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Jofré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tranamil. Jofré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulnes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dueñas springt en kopt de bal. Carauleanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Mateescu geeft een lange en hoge pass. Cintra Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cintra Dias de bal. Cintra Dias haalt uit met een fantastische trap. Corona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:5

73e minuut.
Novalija bereikt de bal nog maar net als eerste. Novalija probeert naar een medespeler te passen. Guohui rent richting de bal. Cintra Dias is nu in balbezit. Cintra Dias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:6

75e minuut.
Mateescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Guohui probeert naar een medespeler te passen. Cintra Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra Dias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu geeft de bal voor. Cintra Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintra Dias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Todescato is nu in balbezit. Todescato schiet op doel. Corona bokst de bal weg.

81e minuut.
Mateescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mateescu geeft de bal voor. Cintra Dias rent richting de bal. Cintra Dias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:7

88e minuut.
Pelcl met een sublieme pass. Labbé rent richting de bal. Guohui onderschept slim de pass. Guohui draait met de bal, schiet en ... Corona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Girollet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelcl onderschept slim de pass. Pelcl probeert naar een medespeler te passen. Todescato is nu in balbezit. Todescato haalt uit met een fantastische trap. Corona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lear Kingdom FC 71%, Red Bull Chile 29%.
Lear Kingdom FC - Red Bull Chile 0:7