Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nanni FC Renca Sporting
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 38.1
matig Schieten redelijk
slecht Passen solide
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Covaci passt de bal zonder na te denken. Ballai rent richting de bal. Ballai passt de bal zonder na te denken. Özmerter rent richting de bal. Özmerter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ghiringhello met een sublieme pass. Carcalete rent richting de bal. Carcalete met een sublieme pass. Ballai rent richting de bal. Ballai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Renca Sporting 0:1

14e minuut.
Fisher rent richting de bal. Molineros verovert de bal door een tackle van achteren. Molineros met een sublieme pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Piskorz met een harde bal richting middenveld. Carcalete kopt de bal weg. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Renca Sporting 0:2

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiringhello met een snelle inworp. Covaci is nu in balbezit. Covaci geeft een lange en hoge pass. Özmerter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Covaci met een sublieme pass. Ballai is nu in balbezit. Carcalete rent richting de bal. Ballai is nu in balbezit. Ballai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiringhello met een snelle inworp. Carcalete speelt de bal door. Covaci rent richting de bal. Covaci geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter geeft een hoge lob. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Renca Sporting 0:3

45e minuut.
Covaci probeert naar een medespeler te passen. Özmerter rent richting de bal. Özmerter met een sublieme pass. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nanni FC 74%, Renca Sporting 26%.
Nanni FC - Renca Sporting 0:3

49e minuut.
Maxwell onderschept slim de pass. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft de bal voor. Minowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Minowa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Carcalete is nu in balbezit. Carcalete passt de bal zonder na te denken. Pellegrini rent richting de bal. Özmerter verovert de bal door een tackle van achteren. Özmerter draait met de bal, schiet en ... Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter schiet op doel. Cifuentes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Renca Sporting 0:4

53e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizuela. Carcalete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brizuela probeert naar een medespeler te passen. Fisher zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özmerter krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ballai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cifuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Foster is nu in balbezit. Özmerter onderschept slim de pass. Özmerter met een sublieme pass. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siviero rent richting de bal. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete passt de bal met de wreef. Ballai rent richting de bal. Ballai schiet op doel. Cifuentes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete probeert naar een medespeler te passen. Ballai is nu in balbezit. Ballai draait met de bal, schiet en ... Cifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Siviero de bal. Ballai is nu in balbezit. Ballai draait met de bal, schiet en ... Cifuentes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Renca Sporting 0:5

71e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Minowa verovert de bal door een tackle van achteren. Minowa geeft de bal voor. Özmerter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özmerter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Özmerter heeft problemen om de bal te vangen. Özmerter geeft de bal voor. Ballai is nu in balbezit. Ballai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nanni FC - Renca Sporting 0:6

83e minuut.
Özmerter is nu in balbezit. Carcalete bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete passt de bal met de wreef. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Siviero bereikt de bal nog maar net als eerste. Siviero geeft een hoge lob. Fisher kopt de bal weg. Carcalete geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci passt de bal in één keer door. Ballai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nanni FC 78%, Renca Sporting 22%.
Nanni FC - Renca Sporting 0:6