Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clonazepam Betar
clotiazepam Tactiek 433
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
38 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 26.6
hopeloos Schieten matig
goed Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Subiabre kopt de bal weg. Pac rent richting de bal. Pac passt de bal zonder na te denken. Madarász rent richting de bal. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pećanac speelt de bal door. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella passt de bal in één keer door. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 1:0

19e minuut.
Pećanac passt de bal met de wreef. Kieszczyński speelt de bal door. Madarász is nu in balbezit. Madarász schiet op doel. Moraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 2:0

20e minuut.
Astudillo probeert naar een medespeler te passen. Errázuriz rent richting de bal. Errázuriz passt de bal zonder na te denken. Madarász heeft problemen om de bal te vangen. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 3:0

23e minuut.
Pećanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński is nu in balbezit. Kieszczyński speelt de bal door. Madarász is nu in balbezit. Madarász schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Madarász schiet op doel. Guyot geeft een lange en hoge pass. Paillaqueo geeft een lange en hoge pass. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Moraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mella de bal. Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. Madarász rent richting de bal. Madarász draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pećanac kopt de bal weg. Daar is Mella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mella speelt de bal door. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pećanac kopt de bal weg. Klungelig pakt Madarász de bal. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász verovert de bal door een tackle van achteren. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mella rent richting de bal. Mella haalt uit met een fantastische trap. Moraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pećanac speelt de bal door. Mella is nu in balbezit. Mella passt de bal zonder na te denken. Madarász rent richting de bal. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 27%, Betar 73%.
Clonazepam - Betar 3:0

54e minuut.
Astudillo rent richting de bal. Subiabre onderschept slim de pass. Kieszczyński met een sublieme pass. Madarász rent richting de bal. Madarász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kieszczyński speelt de bal door. Madarász rent richting de bal. Madarász passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mella de bal. Mella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella passt de bal zonder na te denken. Daar is Madarász, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madarász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 4:0

61e minuut.
Madarász geeft een hoge lob. Mella rent richting de bal. Mella geeft een lange en hoge pass. Madarász heeft problemen om de bal te vangen. Madarász draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clonazepam - Betar 5:0

65e minuut.
Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász haalt uit met een fantastische trap. Moraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Pećanac heeft problemen om de bal te vangen. Pećanac geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lapaca probeert naar een medespeler te passen. Errázuriz is nu in balbezit. Errázuriz passt de bal in één keer door. Astudillo is nu in balbezit. Astudillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mella speelt de bal door. Pac rent richting de bal. Pac met een sublieme pass. Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarász draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. Mella bereikt de bal nog maar net als eerste. Mella passt de bal in één keer door. Madarász is nu in balbezit. Madarász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cox probeert de bal met de borst te controleren. Paillaqueo is nu in balbezit. Cox begaat een overtreding. Cox krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clonazepam 15%, Betar 85%.
Clonazepam - Betar 5:0