Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
latierraesplana Tranka
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen matig


12e minuut.
Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviños onderschept slim de pass. Triviños met een sublieme pass. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Livingstone rent richting de bal. Peralta onderschept slim de pass. Peralta passt de bal met de wreef. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arroyo met een sublieme pass. Gallegos is nu in balbezit. Gallegos geeft de bal voor. Arroyo is nu in balbezit. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bengolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Tranka 0:1

33e minuut.
Ahumada probeert naar een medespeler te passen. Vilches rent richting de bal. Vilches geeft een lange en hoge pass. Rengifo rent richting de bal. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
latierraesplana - Tranka 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: latierraesplana 48%, Tranka 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
latierraesplana - Tranka 1:1

47e minuut.
Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirch passt de bal in één keer door. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Anguita kopt de bal weg. Mandiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandiola onderschept slim de pass. Mandiola geeft een hoge lob. Ramírez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Quiroga onderschept slim de pass. Rengifo rent richting de bal. Rengifo passt de bal zonder na te denken. Quirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Quirch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Livingstone rent richting de bal. Peralta onderschept slim de pass. Peralta met een sublieme pass. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Triviños maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta is nu in balbezit. Peralta draait met de bal, schiet en ... Ramírez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
latierraesplana - Tranka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: latierraesplana 70%, Tranka 30%.
latierraesplana - Tranka 1:2