Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Unión del Norte Papis F.C
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 25.8
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Socías speelt de bal door. Viel bereikt de bal nog maar net als eerste. Viel probeert naar een medespeler te passen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zambrano bokst de bal weg.

17e minuut.
Zambrano trapt de bal weg. Palomera kopt de bal weg. Dávila controleert de bal met de borst. Toloza is nu in balbezit. Toloza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Quintanilla probeert naar een medespeler te passen. Rocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparza verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre onderschept slim de pass. Vidaurre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Socías is nu in balbezit. Socías met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada geeft de bal voor. Quintanilla krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Unión del Norte 41%, Papis F.C 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F. Unión del Norte - Papis F.C 0:0

48e minuut.
Norambuena met een sublieme pass. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Unión del Norte - Papis F.C 1:0

62e minuut.
Toloza is nu in balbezit. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Toloza begaat een overtreding. Toloza krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Quintanilla rent richting de bal. Quintanilla geeft een hoge lob. Daar is Cuadrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Socías geeft een lange en hoge pass. Rocco rent richting de bal. Paal! Rocco rent richting de bal. Rocco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.F. Unión del Norte - Papis F.C 1:1

73e minuut.
Palomera kopt de bal weg. Toloza is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdivieso. Valdivieso krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Irarrázabal heeft problemen om de bal te vangen. Irarrázabal probeert naar een medespeler te passen. Rocco rent richting de bal. Rocco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Unión del Norte - Papis F.C 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Unión del Norte 55%, Papis F.C 45%.
C.F. Unión del Norte - Papis F.C 1:2