Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Sasha C.D PISCO ELQUI
352 Ofensivo Tactiek Ass
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.7 gemiddelde waardering 42.7
matig Schieten goed
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


11e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Fisher met een sublieme pass. Rochemback rent richting de bal. Rochemback schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Barontini passt de bal zonder na te denken. Drljača rent richting de bal. Drljača heeft problemen om de bal te vangen. Drljača draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rochemback is nu in balbezit. Rochemback geeft de bal voor. Drljača rent richting de bal. Drljača haalt uit met een fantastische trap. Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher geeft een lange en hoge pass. Drljača rent richting de bal. Drljača draait met de bal, schiet en ... Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oroz verovert de bal door een tackle van achteren. Oroz probeert naar een medespeler te passen. Luarte is nu in balbezit. Fisher onderschept slim de pass. Fisher geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rentería trapt de bal weg van het doel. Rochemback kopt de bal weg. Drljača heeft problemen om de bal te vangen. Drljača draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - C.D PISCO ELQUI 0:1

33e minuut.
Quirch is nu in balbezit. Barontini verovert de bal door een tackle van achteren. Barontini geeft een hoge lob. Drljača krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - C.D PISCO ELQUI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 66%, C.D PISCO ELQUI 34%.
Santa Sasha - C.D PISCO ELQUI 0:2

47e minuut.
Barontini speelt de bal door. Bianchi rent richting de bal. Bianchi geeft een hoge lob. Rochemback bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochemback haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De la Fuente komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Brandino onderschept slim de pass. Andino probeert naar een medespeler te passen. Quirch rent richting de bal. Drljača onderschept slim de pass. Drljača draait met de bal, schiet en ... Rentería kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Fisher probeert naar een medespeler te passen. Barontini rent richting de bal. Barontini passt de bal zonder na te denken. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Possobom passt de bal in één keer door. Barontini is nu in balbezit. Barontini passt de bal met de wreef. Rochemback heeft problemen om de bal te vangen. Rochemback haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rentería kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Lorie geeft een lange en hoge pass. Guillemot is nu in balbezit. Guillemot geeft een lange en hoge pass. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača haalt uit met een fantastische trap. Rentería bokst de bal weg.

68e minuut.
Lednický onderschept slim de pass. Fisher probeert naar een medespeler te passen. Drljača is nu in balbezit. Drljača haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - C.D PISCO ELQUI 0:3

74e minuut.
Inostroza kopt de bal weg. De la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Rochemback is nu in balbezit. Rochemback haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - C.D PISCO ELQUI 0:4

75e minuut.
Possobom is nu in balbezit. Possobom geeft een lange en hoge pass. Drljača rent richting de bal. Drljača draait met de bal, schiet en ... Rentería probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Quirch passt de bal in één keer door. Rochemback probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rochemback passt de bal met de wreef. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Sasha - C.D PISCO ELQUI 0:5

83e minuut.
Fisher rent richting de bal. Fisher geeft de bal voor. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Armas onderschept slim de pass. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Armas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljača draait met de bal, schiet en ... Rentería probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Marquina passt de bal in één keer door. Bianchi probeert naar een medespeler te passen. Rochemback rent richting de bal. Rochemback draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Sasha 57%, C.D PISCO ELQUI 43%.
Santa Sasha - C.D PISCO ELQUI 0:5