Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egans fc RAPTOR FC
433 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lira is nu in balbezit. Alister onderschept slim de pass. Alister speelt de bal door. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Verdugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Lira probeert de bal met de borst te controleren. Alister speelt de bal door. Echeverría rent richting de bal. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Verdugo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - RAPTOR FC 1:0

16e minuut.
Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilodrán is nu in balbezit. Quilodrán passt de bal met de wreef. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Giraldo met een sublieme pass. Lira rent richting de bal. Met opzet legt Alister zijn tegenspeler op de grond. Alister is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Lira roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lira kan niet meer verder spelen. Azócar komt het veld opgelopen. Campos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría passt de bal in één keer door. Blanco rent richting de bal. Blanco draait met de bal, schiet en ... Verdugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - RAPTOR FC 2:0

36e minuut.
Azócar is nu in balbezit. Achondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azócar probeert naar een medespeler te passen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mosquera speelt de bal door. Blanco kopt de bal weg. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Verdugo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - RAPTOR FC 3:0

45e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Achondo rent richting de bal. Achondo haalt uit met een fantastische trap. Giraldo rent richting de bal. Giraldo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - RAPTOR FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egans fc 58%, RAPTOR FC 42%.
egans fc - RAPTOR FC 3:1

53e minuut.
Moral rent richting de bal. Moral passt de bal zonder na te denken. Echeverría probeert de bal aan de voet te houden. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moral rent richting de bal. Moral met een sublieme pass. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia is nu in balbezit. Echeverría rent richting de bal. Echeverría draait met de bal, schiet en ... Verdugo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - RAPTOR FC 4:1

87e minuut.
Godoy is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godoy met een snelle inworp. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia schiet op doel. Verdugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - RAPTOR FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egans fc 42%, RAPTOR FC 58%.
egans fc - RAPTOR FC 5:1