Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Union Española FC Jordan fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Bravo geeft de bal voor. Sagredo probeert de bal aan de voet te houden. Grez is nu in balbezit. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

3e minuut.
Zavala kopt de bal weg. Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas speelt de bal door. Grez is nu in balbezit. Grez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Española FC - Jordan fc 0:1

6e minuut.
Concha trapt de bal weg van het doel. Saba kopt de bal weg. Daar is Grez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Huaiquilaf de bal. Lorca is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Huaiquilaf ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Huaiquilaf naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lorca raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Cárdenas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Española FC - Jordan fc 0:2

20e minuut.
Luarte is nu in balbezit. Forlán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga draait met de bal, schiet en ... Mackenna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Española FC - Jordan fc 1:2

24e minuut.
Forlán passt de bal met de wreef. Daar is Lorca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorca geeft een lange en hoge pass. Grez bereikt de bal nog maar net als eerste. Grez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Española FC - Jordan fc 1:3

26e minuut.
Sagredo onderschept slim de pass. Luarte is nu in balbezit. Luarte met een sublieme pass. Barriga is nu in balbezit. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Benavides de bal. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas speelt de bal door. Grez is nu in balbezit. Grez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Saba met de inworp. Daar is Lorca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorca passt de bal zonder na te denken. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Española FC - Jordan fc 1:4

34e minuut.
Forlán speelt de bal door. Lorca met een sublieme pass. Daar is Grez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Concha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Española FC - Jordan fc 1:5

38e minuut.
Lucero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lorca met een snelle inworp. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap. Concha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Española FC 60%, Jordan fc 40%.
Union Española FC - Jordan fc 1:5

48e minuut.
Saba passt de bal in één keer door. Sagredo probeert de bal aan de voet te houden. Cardemil rent richting de bal. Cárdenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portales met de inworp. Luarte is nu in balbezit. Luarte geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cardemil geeft de bal voor. Inworp. Lorca met een snelle inworp. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lorca is nu in balbezit. Lorca geeft een lange en hoge pass. Cardemil heeft problemen om de bal te vangen. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Portales met een snelle inworp. Luarte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Forlán. Luarte raakt geblesseerd tijdens het duel. Luarte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Española FC 67%, Jordan fc 33%.
Union Española FC - Jordan fc 1:5