Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ifk goteborg Estrella La Caro
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Roldán trapt de bal weg. Arrieta kopt de bal weg. Daneri is nu in balbezit. Daneri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ifk goteborg - Estrella La Caro 1:0

19e minuut.
Arrieta is nu in balbezit. Arrieta met een sublieme pass. Abarca rent richting de bal. Karelovic verovert de bal door een tackle van achteren. Karelovic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Novello de bal. Novello met een sublieme pass. Reyes is nu in balbezit. Reyes draait met de bal, schiet en ... Fontanilla probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Arrieta rent richting de bal. Arrieta speelt de bal door. Karelovic rent richting de bal. Karelovic schiet op doel. Roldán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ifk goteborg - Estrella La Caro 2:0

38e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Millar de bal. Prats is nu in balbezit. Prats draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Garcés rent richting de bal. Garcés passt de bal zonder na te denken. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Fontanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ifk goteborg - Estrella La Caro 2:1

43e minuut.
Carcuro passt de bal met de wreef. Chacón bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats onderschept slim de pass. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ifk goteborg 47%, Estrella La Caro 53%.
ifk goteborg - Estrella La Caro 2:1

50e minuut.
Matthews rent richting de bal. Novello onderschept slim de pass. Novello speelt de bal door. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Chavaqueo met een snelle inworp. Prats is nu in balbezit. Arrieta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reyes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ifk goteborg - Estrella La Caro 2:2

63e minuut.
Chavaqueo speelt de bal door. Reyes rent richting de bal. Trincado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reyes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carcuro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Núñez met een sublieme pass. Larraín is nu in balbezit. Larraín passt de bal zonder na te denken. Daneri is nu in balbezit. Daneri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ifk goteborg - Estrella La Caro 3:2

86e minuut.
Chavaqueo met een sublieme pass. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Núñez krijgt een gele kaart. Prats raakt geblesseerd tijdens het duel. Carcuro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ifk goteborg - Estrella La Caro 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ifk goteborg 68%, Estrella La Caro 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ifk goteborg - Estrella La Caro 3:3