Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bombs Away Santa Sasha
Yunque532 Tactiek 352 Ofensivo
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 29.2
average Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen average


4e minuut.
Luarte speelt de bal door. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal in één keer door. Bunster bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Luarte is nu in balbezit. Saa probeert naar een medespeler te passen. Oroz met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Inostroza geeft een hoge lob. Olave geeft een lange en hoge pass. Daar is Lorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noguera is nu in balbezit. Noguera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - Santa Sasha 1:0

29e minuut.
Saa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Andino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andino met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Noguera onderschept slim de pass. Klungelig pakt Noguera de bal. Carrizo is nu in balbezit. Noguera is nu in balbezit. Noguera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Girollet rent richting de bal. Girollet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bombs Away - Santa Sasha 2:0

39e minuut.
Bunster rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrizo. Bunster raakt geblesseerd tijdens het duel. Andino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Siletskiy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Parejro geeft een hoge lob. Inworp. Quirch met de inworp. Bunster bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 61%, Santa Sasha 39%.
Bombs Away - Santa Sasha 2:0

54e minuut.
Repiso controleert de bal met de borst. Girollet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Repiso. Repiso krijgt een gele kaart. Girollet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De la Fuente komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bombs Away 63%, Santa Sasha 37%.
Bombs Away - Santa Sasha 2:0