Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
egans fc Simon FC
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren geeft de bal voor. Echeverría rent richting de bal. Echeverría schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hormazábal de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Simon FC 1:0

8e minuut.
Ilabaca speelt de bal door. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moral. Moral krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ilabaca rent richting de bal. Ilabaca met een sublieme pass. Riera is nu in balbezit. Jara onderschept slim de pass. Jara schiet op doel. Mosquera bokst de bal weg.

18e minuut.
Neculqueo rent richting de bal. Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een hoge lob. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Troyano probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilabaca de bal. Ilabaca passt de bal zonder na te denken. Jara rent richting de bal. Jara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
egans fc - Simon FC 1:1

20e minuut.
Neculqueo kopt de bal weg. Troyano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanco. Blanco krijgt een gele kaart. Troyano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Troyano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jara is nu in balbezit. Jara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Simon FC 1:2

27e minuut.
Ramis met een snelle inworp. Ilabaca speelt de bal door. Jara rent richting de bal. Jara schiet op doel. Mosquera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Simon FC 1:3

27e minuut.
Echeverría speelt de bal door. Klungelig pakt Saldivia de bal. Ilabaca begaat een overtreding. Ilabaca krijgt een gele kaart.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quilodrán trapt de bal weg van het doel. Rebolledo kopt de bal weg. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egans fc 57%, Simon FC 43%.
egans fc - Simon FC 1:3

47e minuut.
Rebolledo geeft de bal voor. Neculqueo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Simon FC 2:3

66e minuut.
Ilabaca probeert de bal met de borst te controleren. Rebolledo speelt de bal door. Echeverría is nu in balbezit. Echeverría schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hormazábal de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ilabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilabaca speelt de bal door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara haalt uit met een fantastische trap. Mosquera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
egans fc - Simon FC 2:4

70e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Echeverría is nu in balbezit. Sanhueza legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanhueza krijgt een gele kaart. Echeverría raakt geblesseerd tijdens het duel. Echeverría legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leyton verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: egans fc 54%, Simon FC 46%.
egans fc - Simon FC 2:4